Bine de stiut inainte sa cumperi casti de copiat!

Toate castile de copiat de mai jos necesita un sistem de copiat auxiliar(emitator), fara de care ea nu poate functiona.
In materialul de mai jos va prezentam doar castile de copiat propriu zise nu si intregul sistem de copiat.
Castile fac parte dintr-un ansamblu proiectat special.
Puteti gasi mai multe informatii despre sistemele de copiat aici.

Microcasca Japoneza de copiat A680

Cunoscuta sub mai multe denumri pe piata din Romania, aceasta casca de copiat are deja istorie in randul absolventilor, liceenilor, studentilor si nu numai. Cunoscuta tocmai pentru faptul ca are dimensiuni reduse, este foarte compacta si 100% nedetectabila.
Dupa cum am scris mai sus, dimensiunea conteaza enorm. Cu diametrul de 9 mm, este una dintre cele mai mici casti de copiat din Romania, dar nu cea mai mica.
In decursul mai multor ani au fost si cazuri in care casca de copiat A680 a avut dimensiuni prea mari sau nepotrivite pentru anumite personae, acest fapt fiind foarte usor de explicat, deoarece lobul urechii difera de la caz la caz si de la om la om.
Casca de copiat A680 are un pret foarte avantajos, pentru toate categoriile de public, o performanta sporita si o autonomie a bateriei de pana la 5 ore, fapt care o urca mult in topul preferintelor dumneavoastra.
Aceaste casti de copiat sunt compatibile cu toate sistemele de copiat de pe piata, bineinteles acesta fiind unul dintre avantajele de care va veti putea bucura deoarece este compatibila atat cu sistemele de copiat fara fir, si anume Stick-ul Nokia, Cutiuta GSM, Colierul Bluetooth SAMSUNG, Telefonul modificat si Pix Bluetooth, cat si cu deja foarte cunoscutele Coliere cu mufa Jack care necesita fire pe corp.
Microcasca de copiat functioneaza cu tehnologie magnetica si este dotata cu un filtru acustic care imbunatateste calitatea sunutului si elimina eventualele sunete auxiliare, interferente etc.
Este prevazuta cu sertaras pentru schimbarea bateriei, foarte usor, practic si eficient.
Aceasta microcasca poate fi cumparata atat separat cat si cu unul dintre sistemele de copiat enumerate mai sus.
Recomandam utilizarea micro castii de copiat A680 impreuna cu Stick-ul Nokia, un sistem de copiat usor de folosit, eficient, elegant, foarte practic si cu un pret foarte accesibil. Gasiti sistemul de copiat Stick Nokia si microcasca japoneza A680 aici.

Gasiti microcasca de copiat A680 aici.


Microcasca Japoneza de copiat MicSpy

Cunoscuta sub mai multe denumiri, microcasca japoneza de copiat MicSpy reprezinta evolutia modelului A680. Cand ne referim la evolutie, ne referim la o casca modificata complet atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. Casca de copiat MicSpy vine cu dotari de ultima generatie din punct de tehnic, cu un design nou, cu dimensiuni de pana la 30% mai reduse decat predecesoarea ei, A680, cu demensiuni de 7 mm in diametru si 12 mm in lungime.
In acest caz, aceasta casca de copiat scapa de prejudecatile legate de dimensiuni si este potrivita pentru aproape orice lob al urechii.
Spuneam ca este imbunatita si din punct de vedere tehnic, avant componente de inalta calitate, toate acestea reflecatandu-se in partea de sunet, acesta fiind cu pana la 15% mai bun decat a predecesoarei sale, A680.
Capacelul bateriei a fost si el modificat, in acest caz nu mai intalnim capacelul de tip sertaras, intalnim un capacel prevazut cu filet care elimina posibilitatea largirii acestuia, ajuta la mentinerea fixa a bateriei si este disponibil in doua culori, atat culoarea pielii cat si negru.
Noi recomandam capacul de culoarea pielii deoarece capacul negru este vizibil foarte usor.
Aceasta casca de copiat este compatibila cu toate sistemele de copiat de pe piata, bineinteles acesta fiind unul dintre avantajele de care va veti putea bucura deoarece este compatibila atat cu sistemele de copiat fara fir, si anume Stick-ul Nokia, Cutiuta GSM, Colierul Bluetooth SAMSUNG, Telefonul modificat si Pix Bluetooth, cat si cu deja foarte cunoscutele Coliere cu mufa Jack care necesita fire pe corp.
Casca de copiat MicSpy cu filet a fost cea mai mica microcasca de copiat a anului 2015 si ocupa primul loc in topul dorintelor dumneavoastre, cu un pret putin mai mare decat A680, dar un raport calitate-pret ireprosabil.
Aceasta microcasca poate fi cumparata atat separate cat si cu unul dintre sistemele de copiat enumerate mai sus.
Recomandam utilizarea castii de copiat MicSpy impreuna cu Stick-ul Nokia, un sistem de copiat usor de folosit, eficient, elegant, foarte practic si cu un pret foarte accesibil. Gasiti sistemul de copiat Stick Nokia si microcasca japoneza MicSpy aici.

Gasiti microcasca de copiat MicSpy aici.


Microcasca Japoneza de copiat Micro F


Micro F reprezinta varful de gama al castilor japoneze de copiat, cu un design nou, specificatii tehnice mai bune, o forma anatomica mai buna si o autonomie a bateriei mai mare. Avand dimensiuni mai mici decat MicSpy si A680, componente de inalta calitate si sunet mai bun si compatibila cu orice lob al urechii.
Difuzorul este imbunatatit considerabil, sunetele auxialiare sunt eliminate cu pana la 90%, avem un sunet tare si cel mai important, un sunet de calitate, clar.
Intalnim acelasi capacel al bateriei ca la Micspy, in acest caz disponibil doar intr-o singura culoare, si anume culoarea pielii si capac cu filet pentru siguranta bateriei.
Micro F este cea mai mica casca de copiat a anului 2016, una dintre cele mai bine vandute, cautate si apreciate la nivel global, putin mai scumpa decat MicSpy dar in acest caz raportul calitate pret o sa va faca sa intelegeti de ce.
Aceaste casti de copiat sunt compatibile cu toate sistemele de copiat de pe piata, bineinteles acesta fiind unul dintre avantajele de care va veti putea bucura deoarece este compatibila atat cu sistemele de copiat fara fir, si anume Stick-ul Nokia, Cutiuta GSM, Colierul Bluetooth SAMSUNG, Telefonul modificat si Pix Bluetooth, cat si cu deja foarte cunoscutele Coliere cu mufa Jack care necesita fire pe corp.
Aceasta microcasca poate fi cumparata atat separate cat si cu unul dintre sistemele de copiat enumerate mai sus.
Recomandam utlilizarea microcastii de copiat Micro F impreuna cu Stick-ul Nokia, un sistem de copiat usor de folosit, eficient, elegant si foarte practice si cu un pret foarte accesibil. Gasiti sistemul de copiat Stick Nokia si microcasca japoneza Micro F aici.

Gasiti microcasca de copiat Micro F aici.


De ce recomandam folosirea unei casti japoneze de copiat cu un sistem de copiat Bluetooth?
Cred ca toata lumea a citit undeva din intamplare cum ca sistemele de copiat bazate pe Bluetooth sunt usor de detectat, NEADEVARAT, deoarece acestea au semnal analogic, aceeasi tehnologie care sta la baza castilor de copiat si o putere mai mica a undelor EM. Detectoarele sistemelor de copiat au un sistem care detecteaza undele EM si nu cele analogice. Daca departam telefonul la circa 4-7 metri de detector, acesta nu poate detecta nimic, nimic mai simplu.

Lista de Sisteme emitatoare cu care pot fi folosite castile Japoneze de copiat:

Apăsând click pe imagine poti afla inforamtii despre fiecare.

Stick Bluetooth Nokia de copiat

Colier Mufa Jack 3.5Cutiuta GSM Box

Colier Samsung cu Microfon extinsTelefon Nokia Modificat Special