Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Cele mai cautate sisteme de copiat cu casti de copiat din Romania.

Cele mai cautate sisteme de copiat cu casti de copiat din Romania.

Cele mai cautate sisteme de copiat cu casti de copiat din Romania.Vorbim de un sistem mult mai complex decat predecesoarele sale, de cateva avanteje care pot face diferenta intr-una sau mai multe situatii, de o emisie-receptie mai buna, de o fiabilitate mai mare.

De aceasta data stick-ul ne permite sa reapelam, raspundem sau inchidem apelul. In comparatie cu „Cutiuta Gsm”, „Stick-ul de copiat” nu raspunde automat la alte apeluri in timpul convorbirii. Acesta are un microfon mai sensibil, se concteaza prin Bluetooth la orice model de telefon, inclusiv la Iphone, are dimensiune foarte mica si poate fi ascuns cu usurinta.

 

Cutiuta Gsm

Ea este destul de diferita de locul 3, deoarece aici nu mai suntem dependenti de fir sau de telefon,  aceasta fiind mai usor de montat si  mult mai usor de folosit, scapand si de stresul firului atasat pe corp.

De aceasta data sistemul este mai complex, deoarece cartela este introdusa in „cutiuta gsm”, aceasta raspunzand automat, fiind atat un avantaj cat si un dezavantaj, deoarece nu puteti apela sau inchide apelul in caz de urgenta, dar cutiuta raspunde de cate ori este apelata. Aceasta casca de copiat poate raspunde la alt apel in timpul convorbirii. Vine cu un emitator mai bun, este mai greu de observat si  are o autonomie destul de mare.

 Sistemul este destul de simplu si de util, are atat puncte tari cat si puncte mai putin tari. Sunt aproape sigur ca toata lumea a vazut sau a auzit pana acum de acest sistem, destul de intalnit in Romania, probabil si din pricina faptului ca suntem putin in urma cu tehnologia.

 

Constructia lui este destul de simpla. Intalnim in constructia acestuia un cablu si o mufa jack. Acestea aduc spre castile standard si nu cele de copiat, fiind un avantaj, si anume faptul ca suntem siguri ca jack-ul este conectat la telefon si ca nu avem cum sa pierdem conexiunea. Dezavantajul consta in utilizarea telefonului personal si a faptului ca trebuie sa ascundem foarte bine firul pentru a nu putea fi vazut. Pachetul contine si o casca japoneza la alegere, avand la dispozitie 3 variante de casti de copiat deoarece dimensiunea este foarte importanta.

 A680, casca standard, pe care cred ca toata lumea o stie.

Mic Spy, are dimensiuni mai reduse decat A680 si calitatea compotentelor este mai ridicata.

Micro F. Este ultimul si cel mai nou model de pe piata, are dimensiuni mai mici decat predecesoarele sale, componente mai bune, designul a fost imbunatatit considerabil.

Cele trei modele de casti de copiat vin cu design anatomic proiectat special pentru orice tip de ureche, binenteles, diferenta este marimea influentata in special de forma lobului urechii. Atat A680, Mic Spy cat si Micro F sunt de culoarea pielii.