Cele mai cumpărate

Sistemul magic.

Sistemul magic.

Sistem Bluetooth de copiat cu casca de copiat.

 

Suntem deja obisnuiti cu sistemele de copiat cu fire pe cormp, cu mufa jack. Ai bagat mufa, ti-ai pus firul in jurul gatului si sunteti pregatiti sa copiati. Ok, doar ca de multe ori acest sistem de copiat este incomod si trebuie sa avem grije cand ne miscam sa nu se intrerupa sau sa pateasca ceva, stim foarte bine aceste probleme cat si proleme de transmisie pe care le are deoarece nu e vorba de tehnologie de varf ci doar de un set de handsfree modificat. In unele cazuri sunetul nu este cel mai bun, nu comunica foarte bine cu casca de copiat, cipul din interior nu este intotdeauna functional, va intelegem si stim aceste probleme inca de la inceput.

Dar ce spune-ti daca sistemul de copiat si casca de copiat nu au fire, cabluri, mufe pe care sa le bagam in telefon? Deja suna bine si mult, mult mai comod pentru dumneavoastra. De aceasta data nu o sa ne mai fie greu sa dictam subiectele si nu o sa mai avem tipicele interferente in casca de copiat.

Cum asa?

Foarte simplu, sistemul de copiat Bluetooth cu casca de copiat este unul dintre cele mai cautate si mai apreciate sisteme de copiat din lume pentru ca se bucura de urmatoarele avantaje, foarte simplu de montat si de folosit,  nu mai suntem fortati sa ne tinem telefonul mobil in buzunar sau cat avem cablul cu mufa jack deoarece nu mai este necesar in acest caz, avem nevoie doar de o conexiune Bluetooth intre telefonul dumneavoastra mobil si stick-ul Bluetooth de copiat, aceasta conexiune este foarte stabila si ne aduce aminte de clasicele Bluetooth-uri care se pune in ureche pe care toata lumea le stie.

Doar ca in acest caz nu Bluetooth-ul se pune in ureche ci casca de copiat, conexiunea intre cele doua se face automat odata conexiunea cu telefonul mobil si acest stick de copiat bucara de cateva functii vitale, zicem noi pentru un sistem de copiat hi-tec, modern si pe care va puteti baza de oricate ori este nevoie.

Va recomandam sistemul de copiat Bluetooth compatibil cu orice model de casca de copiat.