Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Gadgeturi de spionaj.

Gadgeturi de spionaj.

Gadgeturi de spionaj.

 

Cum probabil multi dintre voi ati banuit deja, o mare parte dintre sistemele noastre de copiat deriva din sistemele de spionaj modern, au la baza acelasi principiu doar ca materialele dincare sunt construite cat si forma sunt putin diferite. Aceste lucruri nu le impiedica sa le putem folosii ca dispositive de spionaj la nevoi. In unele situatii sistemele de copiat se pot transforma in reportofoane, microfoane ascunse, camera video cu transmisie live si le putem folosii lafel de usor ca in cazul copiatului propriu zis.

Microcamera in nasture este cel mai apropiat sistem de copiat-spionat modern pe care multi dintre voi le vedeti prin filme deoarece poate filma pana la doua ore in conditii bune, fara a fi nevoie sa o atingem si ne poate transmite imaginile live pe telefonul personal sau chiar pe calculatorul personal in functie de model, acest sistem de copiat modern are la baza cateva principii ale spionajului si ale detectivilor de acum ceva ani. Ideea de baza a plecat de la ei impreuna cu dispozitivul.

Microcamera de copiat este unul dintre cele mai bune si mai apreciate sisteme de copiat de pe piata pentru ca se poate mula perfect pe orice situatie, este 100% nedetectabila si in aceeasi masura invizibila, ceea ce o face dispozitivul perfect de spionaj.

Sistemele de copiat prin Bluetooth, fara fire pe corp, impreuna cu casti de copiat au si ele cateva atuuri care va pot ajuta si la spionaj. Da, foarte simplu in acest caz, aceelasi principiu care le face perfecte pentru copiat la examene le face perfecte si pentru spionaj deoarece pot transmite sunete in timp real pe distante foarte mari, sunete clare, fara intreruperi. Si in acest caz aceste sisteme de copiat sunt imposibil de detectat si va ofera libertate de miscare, au o arie destul de lunga de unde primesc sunete.

Sistemele de copiat Samsung cu microfon extins pot reprezenta si ele gadegeturi de stpionat foarte practice si usor de folosit, functiile acestora le permite sa inregistreze conversatii lungi in memoria interna si microfonul exitins ne permite plasarea lui oriunde este nevoie pentru a avea o calitate buna a sunetului si pentru a iregistra si cele mai mici sunete.