Cele mai cumpărate

Microcasti japoneze de copiat

Posted by
Casca de copiat Micro F se diferenteaza prin designul anatomic dar si prin calitatea componentelor din care este compusa, lucru care o face cea mai appreciate, cea mai mica sic ea mai buna casca de copiat japoneza din Romania anului 2016 si nu numai.Inca de la lansare Micro F a facut o figura foarte frumoasa pe pietele internationale.
Sistemul este destul de simplu si de util, are atat puncte tari cat si puncte mai putin tari. Sunt aproape sigur ca toata lumea a vazut sau a auzit pana acum de acest sistem, destul de intalnit in Romania, probabil si din pricina faptului ca suntem putin in urma cu tehnologia.

Sistemul magic.

Posted by
Dar ce spune-ti daca sistemul de copiat si casca de copiat nu au fire, cabluri, mufe pe care sa le bagam in telefon? Deja suna bine si mult, mult mai comod pentru dumneavoastra. De aceasta data nu o sa ne mai fie greu sa dictam subiectele si nu o sa mai avem tipicele interferente in casca de copiat.

Gadgeturi de spionaj.

Posted by
Sistemele de copiat prin Bluetooth, fara fire pe corp, impreuna cu casti de copiat au si ele cateva atuuri care va pot ajuta si la spionaj. Da, foarte simplu in acest caz, aceelasi principiu care le face perfecte pentru copiat la examene le face perfecte si pentru spionaj deoarece pot transmite sunete in timp real pe distante foarte mari, sunete clare, fara intreruperi. Si in acest caz aceste sisteme de copiat sunt imposibil de detectat si va ofe

Sesiuni usoare? Aici aveti raspunsul.

Posted by
A treia variant este ceasul de copiat, acest sistem de copiat poate stoca text, formule, poze din mai multe formate (.txt , .pdf , .doc, etc), foarte util si foarte practice cand materia ne cere sa facem desene, grafice si nu numai, cu o tehnologie de top, ceasul de copiat poate fi observat doar dintr-un anumit unghi, ati ghicit, doar voi il puteti vedea.
Daca bacalaureatul va pune probleme, va recomandam una dintre camerele de copiat in nasture, imposibil de detectat si extrem de practice.
Showing 1 to 6 of 30 (1 Pages)